Napad na RTV Spektri u Bujanovcu

Nepoznati napadači sinoć oko 21.15 pokušali su da demoliraju prostorije privatne Radio-televizije Spektri iz Bujanovca.

Izvor: Beta

Ponedeljak, 21.01.2008.

07:20

Default images

"Nismo sigurni koliko ih je bilo, ali je jedan od njih sekirom pokušao da provali metalna vrata Televizije. Kako mu to nije pošlo za rukom, u prizemnim prostorijama zgrade, koje ne pripadaju Televiziji, polomio je sve što se moglo polomiti", rekao je direktor Televizije Jeton Ismaili.

"Indikativno je da je vandalski napad na ovu privatnu i nezavisnu televiziju usledio samo tri sata pošto smo, posle tri dana prekida, ponovo počeli da emitujemo program", naveo je Ismaili.

RTV Spektri prestala je da emituje program u četvrtak u 22.30 časova, kako bi, kako su naveli njeni predstavnici, skrenula pažnju javnosti na zahteve predsednika opštine Nagipa Arifija da budu uhapšena trojicu čelnih ljudi tog medija: Nedžad Beljulji, Bakija Redžepi i Jeton Ismaili.

Arifi je negirao optužbe predstavnika RTV Spektri.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

17 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: