Neregistrovani se dogovorili

Neregistrovani beogradski taksisti otkazali protest jer je postignut dogovor sa gradskim čelnicima o izdavanju dozvola taksistima.

Izvor: B92

Utorak, 15.01.2008.

07:33

Default images

Predsednik udruženja neregistrovanih i registrovanih taksista Predrag Pezerović rekao je agenciji Beta da je postignut dogovor sa čelnicima grada o izdavanju dozvola i upisu u registar 382 taksista koji su ispunili sve uslove.

"Iz gradske skupštine su najavili upis 30 taksista već u četvrtak, pa smo štrajk pomerili za sledeću nedelju, ukoliko se stanje ne bude promenilo", rekao je Pezerović.

On je naveo da nijedan novi taksista nije dobio dozvolu od Gradskog sekretarijata za privredu i počeo da radi od poslednjeg štrajka u decembru.
Dodao je da, od oko 700 taksista koji čekaju dozvolu, 382 imaju pravosnažne sudske odluke, a ostali su u različitim fazama sudskih postupaka.

Pezerović je naglasio da je predviđeni broj taksista za ovu godinu u Beogradu oko 4.700, a da na ulicama legalno i nelegalno radi oko 7.500 taksi prevoznika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: