"Mladi da putuju samo turistički"

Velimir Ilić rekao večeras u Požarevcu da u Srbiji mora brže da se radi jer mladi nemaju vremena da slušaju prazna obećanja.

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 14.01.2008.

21:03

Default images

Na predizbornoj konvenciji, predsednički kandidat Nove Srbije je poručio mladima da će svi dobiti vize, ali da je njegov cilj da oni ostanu u Srbiji, jer će ovo biti bogata zemlja u kojoj neće, osim turističkih, postojati drugi razlozi za putovanje. Ilić se založio za vraćanje ugleda oficirima i za jaku vojsku kakvu smo imali, koja će biti garant mira i stabilnosti na ovim prostorima.

On je rekao da je njegov program da se svim Srbima na Kosovu izgrade ognjišta i infrastruktura kako bi ostali na svetoj srpskoj zemlji, a ne napuštali tu teritoriju.

Ne možemo da živimo u prošlosti, nemamo vremena za to, poručio je Ilić i zatražio da se okrenemo budućnosti koja je, kako smo se složili, svetla za Srbiju.

Ilić je rekao da Srbiju moraju da predstavljaju najbolji, da na njenoj političkoj sceni ne sme više da bude mesta za Natašu Kandić, Sonju Biserko, Biljanu Vučo, ali i one političare koji i ne poznaju i ne priznaju Srbiju.

On je kazao da se Srbiji nude dve strane, jedna koja samo obećava i ne radi ništa i druga koja nema nikakvu viziju.

Ilićevoj konvenciji u Požarevcu prisustvovali su i funkcioneri Nove Srbije Dubravka Filipovska, Branko Jocić i Milanko Šarančić, predstavnici Demokratske stranke Srbije i Srpskog pokreta obnove, koji su dali podršku Iliću.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: