Nedolični Sarkozi

Nikola Sarkozi osvojio je ove godine nagradu "Sivlio Berluskoni" za najnedoličnijeg evropskog političara, piše Tajms.

Izvor: FoNet, Tanjug

Petak, 11.01.2008.

12:51

Default images

Za Francuze je potpuno normalno da im se predsednik zaljubi, ali da se zaljubi na tako nesuptilan i američki način nedopustivo je, piše Tajms, a prenosi BBC. Navodi se da Sarkozi ima nesreću da je uvek na dva koraka od toga da bude kul - nedostaje mu najmanje pet centimetara da bi nosio avijatičarske naočare, ima pet kilograma viška da bi, imitirajući Vladimira Putina, javno skinuo košulju.

Takođe, trebalo bi da bude pet godina mlađi da bi pred foto-reporterima grlio svoju devojku Karlu Bruni.

Sud odbacio zahtev bivše Sarkozijeve supruge

Sud u Parizu danas je odbacio zahtev Sesilije, bivše supruge francuskog predsednika Nikole Sarkozija, da spreči objavljivanje knjige u kojoj ga je nazvala ženskarošem, škrticom i nedostojnim predsedničke funkcije.

Autorka knjige "Sesilija" je Ana Biton, novinarka pariskog nedeljnika "Poen", dugogodišnja je poznanica bivše "prve dame" Francuske.

Bitonova u svojoj knjizi navodi da bivša supruga Nikole Sarkozija za njega kaže da je "čovek koji ne voli nikoga, pa čak ni svoju decu".

"U njemu postoji nešto smešno. Nije dostojanstven. Ne deluje kao pravi predsednik. Ima probleme s ponašanjem", rekla je Sesilja Sarkozi za svog donedavnog muža, sa kojim je bila u braku 11 godina.

U svojoj presudi sud u Parizu ističe da knjiga ne narušava privatnost Sesilije Sarkozi, niti njenog bivšeg muža, kao što ona navodi u zahtevu za sprečavanje objavljivanja knjige.

Njeni advokati su rekli da će se ona žaliti na odluku.

Sarkozijev razvod od Sesilije proglašen je 15. oktobra.

Prema pisanju francuskih medija, Sarkozi će se ukoro oženiti svojom novom izabranicom, italijanskom pevačicom i bivšom manekenkom Karlom Bruni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: