"Vlast da polaže račune narodu"

Nikolić izjavio večeras da će građani, ako on pobedi, dobiti pravu demokratiju, jer će vlast polagati račune isključivo narodu.

Izvor: B92

Sreda, 09.01.2008.

18:21

Default images

Kandidat Srpske radikalne stranke Tomislav Nikolić je, na predizbornom mitingu u Kruševcu, istakao da će građani "videti demokratiju u praksi", jer dosadašnja vlast nije u polagala račune narodu. U kruševačkoj Hali sportova, Nikolić je poručio da će Srbiji doneti preko potrebne promene i ocenio da su predstojeći izbori odlučujući za sudbinu i budućnost Srbije.

"Ja vam nudim promene. Nema promena na dole, jer smo na samom dnu. Ima samo promena na bolje", kazao je Nikolić.

Kandidat radikala za predsednika rekao je da su predstojeći izbori "sukob" između DOS-a, na čijem je čelu aktuelni predsednik Srbije i kandidat DS na predsedničkim izborima Boris Tadić i čestite, bolje i pravednije Srbije, koja je zaslužila da pobedi.

On je obećao da će sprečiti dalje propadanje Srbije i njenu pljačku, obezbediti investicije i posao svim građanima Srbije, da će poštovati zakone i boriti se za ravnopravni položaj svih građana, bez obzira na nacionalnu i versku pripadnost.

Nikolić: Podižemo Srbiju s kolena

Tomislav Nikolić održao je danas predizborni skup i u Zrenjaninu.

Okupljenim građanima on je rekao da se Srbija nalazi na raskrsnici i da je vreme da se promeni vlast u Srbiji. Kao prioritete Nikolić je istakao stvaranje jake i stabilne Srbije i borbu protiv kriminala i korupcije.

"Mi smo potpuno spremni da preuzmemo odgovornost, spremni smo da podižemo Srbiju s kolena i sarađujemo s najvećim prijteljima Rusima, ali spremni da razovaramo sa svima", kazao je Nikolić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

21 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: