Mrkonjić o Kosovu

Milutin Mrkonjić izjavio je na Kosovu da kao predsednik zemlje nikada neće dozvoliti da ono postane nezavisna.

Izvor: B92

Ponedeljak, 07.01.2008.

12:00

Default images

"To je naša obaveza prema srpskom narodu, tradiciji, Ustavu Republike Srbije i prema politici koju su socijalisti vodili poslednje decenije prošlog veka u odbrani Kosova i Metohije", rekao je kandidat Socijalističke partije Srbije za predsednika na skupu u Priložju, gde provodi Božić, saopštio je SPS.

On je istakao da mu je želja da se svi predsednički kandidati ujedine po pitanju Kosova i da ustraju na poštovanju Rezolucije 1244, koju su "mnogi nedorasli politički oponenti napadali, a sada se svi na nju pozivaju".

"Sve je to zahvaljujući pre svega, jednom čoveku i njegovom državničkom odnosu prema narodu i zemlji, a to je raniji predsednik Jugoslavije (i Srbije) Slobodan Milošević. Kad pobedim, to će biti moj lični dug prema njemu".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: