Mrkonjić: Favoriti zbog marketinga

Milutin Mrkonjić kaže da će se, ukoliko pobedi na izborima, zalagati za socijalnu državu.

Izvor: B92

Četvrtak, 03.01.2008.

14:42

Default images

U toj državi će svi moći da se leče, uče i zapošljavaju pod jednakim uslovima, rekao je predsednički kandidat Socijalističke partije Srbije. "Zaključio sam da se narod ponovo opredeljuje za socijaliste koji su u najtežim uslovima, za vreme sankcija, vodili računa o socijalnoj državi", rekao je Mrkonjić u Boru.

On je istakao da, zahvaljujući marketingu, najviše šansi na izborima za predsednika Srbije imaju kandidati Tomislav Nikolić i Boris Tadić.

"Favoriti su kandidati Srpske radikalne stranke i Demokratske stranke, jer sam ja, kao inženjer, mislio da su važnija dela od marketinga", kazao je Mrkonjić.

Na pitanje da li će SPS u drugom krugu podržati nekog od kandidata, Mrkonjić je rekao da će o tome odlučivati Glavni odbor stranke.

Predsednik socijalista Ivica Dačić izjavio je da će podrška nekom od kandidata zavisiti od njegovog odnosa prema SPS-u.

"Nemamo obavezu ni prema kome, jer SPS mora da čuva svoju partiju i identitet. U svakom slučaju ne može neko da računa na našu podršku a da nas u kampanji napada", rekao je Dačić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: