Jovanović se sastao sa mladima

Predsednički kandidat na konvenciji u Centru za kulturnu dekontaminaciju sastao se sa mladima.

Izvor: B92, Beta

Subota, 29.12.2007.

19:03

Default images

Lider LDP-a ocenio je da je potrebno promeniti usađene stereotipe i navike svih građana, a ne samo pojedinaca na vlasti, da bi Srbija mogla da se uklopi u Evropu i svet. "Naša ideja je da svaki građanin mora biti predsednički kandidat za demokratske promene i bolji život svih nas", rekao je Jovanović na predizbornom skupu za mlade pod nazivom "Istina je, važna je samo budućnost".

On je ocenio da je veoma važno iskoristiti i probuditi uspavanu pozitivnu energiju promena važnu za opstanak i budućnost zemlje.

Jovanović je kazao da je najteže voditi borbu sa stereotipima i usađenim zabludama "kojima je je više od decenije i po bio zavaravan narod da je kriv za sve što nam se desilo". Lider LDP-a je pozvao mlade da u razgovoru sa prijateljima, rodbinom i poznanicima pokažu svima zbog čega je "evropska i svetska demokratska perspektiva bolja za sve građane Srbije od one druge mračne".

Pitanja mladih uglavnom su se odnosila na reforme vojske, obrazovanja, zapošljavanja, privatizacije, ali i na to šta mladi mogu da urade za promene.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: