Tadić posetio Kovin i Vršac

Predsednički kandidat Boris Tadić obišao je Specijalnu bolnicu za psihijatrijske bolesti u Kovinu, a potom je posetio Vršac.

Izvor: B92, Beta

Subota, 29.12.2007.

18:02

Default images

U razgovoru s direktorom dr Milanom Milićem i zaposlenima upoznao se sa uslovima rada i života u toj ustanovi. Boris Tadić je informisan o detaljima i realizaciji nove, moderne bolnice u Kovinu, čija će izgradnja biti finansirana iz Fonda za kapitalna ulaganja AP Vojvodine.

Poseta Vršcu

Predsednički kandidat Demokratske stranke Boris Tadić obećao je danas štićenici Gerontološkog centra u Vršcu Ani Živković (95) da će zajedno proslaviti ulazak Srbije u Evropsku uniju.

Ona je Tadiću pre godinu dana, na istom mestu, rekla da sa velikim optimizmom čeka da Srbija uđe u EU.

Predsednički kandidat DS-a je, u okviru predizborne kampanje, posetio i Savez gluvih i nagluvih i Međuopštinsku organizaciju slepih i slabovidih.

Predsednik Saveza Zoran Jevtić i predsednica Međuopštinske organizacije Dragana Opričić ukazali su Tadiću na velike probleme zapošljavanja, da ih "prve otpuštaju, a poslednje zapošljavaju".

Tadić je odgovorio da će se angažovati po tom pitanju, a zatim je, govoreći o novim tehnologijama koje bi ovim osobama olakšale život, obećao pomoć tim udruženjima.

Predsednik Demokratske stranke, u okviru predizborne kampanje za predsedničke izbore, posetio je i domaćinstvo Jona Borke u Kuštilju, opština Vršac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: