Besplatnom vožnjom u Novu godinu

Javni prevoz u Beogradu biće besplatan od 20 časova 31. decembra do 20 časova 1. januara.

Izvor: B92

Subota, 29.12.2007.

12:07

Default images

Zbog organizovanja dočeka Nove godine, centralne gradske ulice biće zatvorene za saobraćaj od 31. decembra u 20 časova do 1. januara u 5 časova, saopštio je Gradski sekretarijat za saobraćaj.

Saobraćaj će biti obustavljen u Bulevaru kralja Aleksandra od Takovske ulice do Trga Nikole Pašića.

Za saobraćaj će biti zatvoren i potez od ulice Kralja Milana preko Terazija do Kolarčeve ulice. Vozila neće saobraćati ni Makedonskom ulicom, od Trga Republike do Dečanske, kao ni ulicom Vase Čarapića, od Trga Republike do Dobračine ulice.

Tradicionalna manifestacija "Ulica otvorenog srca" počeće 1. januara 2008. u 7 časova i trajaće do 20 časova. Zbog toga će za saobraćaj biti zatvorene Svetogorska i Makedonska ulica, kao i prilazi tim ulicama iz Nušićeve, Kondine, Vlajkovićeve i Palmotićeve.

Iz Gradskog sekretarijata za saobraćaj podsećaju sve vlasnike motornih vozila da u navedenom periodu ne parkiraju svoja vozila u ulicama u kojima će se održati manifestacija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: