Povređeni policajac pušten kući

Povređeni policajac Nebojša Trajković, koga su na stadionu pretukli navijači Crvene zvezde, otpušten je kući.

Izvor: B92

Sreda, 19.12.2007.

10:29

Default images

On dolazi na kontrolne preglede kod pojedinih specijalista, izjavio je Tanjugu načelnik Klinike za plastičnu hirurgiju i opekotine VMA Marjan Novaković. Trajković je zadobio teže telesne povrede - kontuziju grudi i glave, povrede gornjih i donjih ekstremiteta i opekotine prvog i drugog stepena - 2. decembra.

Huligani su ga napali i tukli polomljenim stolicama i bakljama, a Trajković je u jednom trenutku ispalio hitac upozorenja u vazduh. Istraga zbog nereda na toj utakmici pokrenuta je protiv više osoba, a njima je određen pritvor do 30 dana.

Optužnica zbog nasilja na utakmici

Opštinski sud u Nišu podigao je optužnicu protiv Marka Stefanovića iz tog grada zbog nasilničkog ponašanja na rukometnoj utakmici između ORK Niš i RK Crvena zvezda.

Stefanović je za vreme prvenstvene rukometne utamice između ORK Niš i RK Crvena zvezda, kako je danas saopšteno iz nisksog Okružnog suda, "u sportski objekat uneo i među gledaoce bacio dva upaljena topovska udara".

Protiv Stefanovića je podignuta optužnica na osnovu Zakona o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama pred Opštinskim sudom u Nišu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: