Ranjen policajac u Kraljevu

Policajca iz Kosovske Mitrovice noćas je u Kraljevu teško ranio razbojnik kojeg je zatekao u pokušaju obijanja automobila.

Izvor: Beta

Utorak, 18.12.2007.

08:46

Default images

Zdravstveno stanje policajca Kostića, operisanog nakon napada, stabilno je, rečeno je danas agenciji Beta u bolnici u Kraljevu. Direktor Hirurške bolnice u Kraljevu Zvonko Veselinović kazao je da Kostić "još nije izašao iz krize", ali da je njegovo stanje posle operacije stabilno.

"Radi se o jednoj prostrelnoj rani koja je zahvatila grudni koš i trbuh, pri čemu je povređeno više organa, ali mi smo optimisti i nadamo se da će ranjeni policajac preživeti", rekao je Veselinović.

Nepoznata osoba ispalila je više hitaca iz pištolja, nešto posle ponoći, na policajca Kostića koji je obezbeđivao izdvojeno komandno mesto Policijske uprave Kosovske Mitrovice u Kraljevu.

Obezbeđujući komandno mesto, Kostić je primetio nepoznatog muškarca kako krade gorivo iz putničkog vozila parkiranog u ulici Dimitrija Tucovića gde je i dežurao i pokušao da ga u tome spreči.

Tom prilikom razbojnik je pucao na njega i ranio ga.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Podeli: