Nagrada za sajt B92

Žiri premijernog NIS Petrol Vebfesta (Webfest) proglasio je B92.net najboljim sajtom u kategoriji informativnih sajtova.

Izvor: B92

Petak, 30.11.2007.

08:25

Default images

Sajt B92 je tako dobio još jednu prestižnu nagradu. U dvomesečenom glasanju sprovedenom u okviru manifestacije Vebfest, na kojoj su žiri i posetioci mogli da glasaju za najbolje uređenu veb-stranicu, žiri je izabrao informativni sajt B92.

Uredništvu sajta B92 dodeljena je, kako kažu, do sada jedna od najbitnijih nagrada. Direktor B92.net Dejan Restak kaže da slede još bolje uređene stranice i najbrže informisanje preko Interneta.

"Kada je reč o širenju i novim momentima sajta B92, to smo ostavili za početak 2008. Krenućemo s velikim projektima od starta i sigurni smo da će to biti novi razlozi za dobijanje ovakvih priznanja", kaže on.

V.d. gradonačelnika Beograda Zoranu Alimpiću, koji kaže da je budućnost komunikacije upravo u Internetu, dan počinje uz B92.net.

"Moj dan, i to ne radni, nego kod kuće, počinje tako što odem na sajt B92 i pogledam vesti jer je sajt zaista dobar. Glasao sam za njega i nadam se da će dobiti nagradu na Vebfestu", kaže on.

Nagrade žirija su dobili i sajt Telenora, Egzita, kao i sajtovi gdestinacija.com, humanost.org, dizajnzona.com, sajt Narodne banke Srbije i drugi. Prema odluci publike najbolji sajtovi su nalsovi.net, gorenje.co.yu, srbovanje.com, sajt Vikipedije na srpskom jeziku i drugi.

Organizatori festivala najavaljuju da će sledeći konkurs početi u martu naredne godine, a da će najbolji sajtovi biti proglašeni na jesen. O dodeli nagrada možete čitati i na Blogu B92.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: