Uhapšen inspektor MUP-a

Kako B92 saznaje u požarevačkom opštinskom tužilaštvu, uhapšen je inspektor Uprave kriminalističke policije MUP-a Srbije Bojan Rajić.

Izvor: B92

Utorak, 27.11.2007.

14:51

Default images

U tužilaštvu kažu da je protiv Rajića, kojem je određen pritvor od 30 dana, podignuta krivična prijava za zloupotrebu službenog položaja. Rajić je detašovani radnik beogradske Uprave krivične policije u Požarevcu, a sumnja se da je delo počinio tokom 2004. godine.

U tužilaštvu nisu želeli da otkrivaju detalje. Ipak, rečeno nam je da Rajić nije pritvoren u sklopu policijske akcije "Požar", tokom koje je uhapšena organizovana kriminalna grupa na čijem je čelu Milan Kuzmanov, takođe iz Požarevca.

Bojan Rajić je rođak Milčeta Rajića, takođe privedenog tokom akcije "Požar".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: