PTT bez rasprave o Petroviću

Upravni odbor PTT saobraćaja "Srbija", odložio raspravu o predlogu za razrešenje generalnog direktora Telekoma Draška Petrovića.

Izvor: Beta

Utorak, 27.11.2007.

19:03

Default images

Kako se navodi u saopštenju, nije raspravljano ni o imenovanju novog direktora, kao ni o predlogu za izbor novih članova Upravnog odbora Telekoma, jer odboru nisu dostavljene biografije svih kandidata.

Dogovoreno je da nova sednica Upravnog odbora Pošte Srbije bude održana u petak, 30. novembra, na kojoj će se raspravljati o Predlogu plana poslovanja Javnog preduzeća PTT saobraćaja "Srbija" koji je većinski vlasnik Telekoma Srbije, za 2008. godinu.

Upravni odbor danas je doneo odluku o usvajanju Ugovora o radu sa novim generalnim direktorom Pošte Srbije Goranom Ćirićem i postavio Dragoslava Šumarca i Gorana Ćirića u Skupštinu akcionara Telekoma Srbije.

Rešenjem Vlade Srbije, za nove članove Upravnog odbora Javnog preduzeća PTT saobraćaja "Srbija" imenovani su: vanredni profesor na Tehničkom fakultetu u Čačku Slobodan Đukić, advokat iz Stare Pazove Radoslav Gvozdić, diplomirani pravnik i direktor filijale Uprave za trezor u Nišu LJubiša Sudimac.

Socijalni radnik, zaposlena u Službi protokola i informisanja opštine Zemun Danica Simić, i profesor iz Čačka Vojislav Ilić, ponovo su izabrani u sastav UO Pošte Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: