Napad na kuću poslanice G17

Eksplozivne naprave bačene su večeras na kuću poslanice G17 plus u Skupšini Srbije Stojanke Petković.

Izvor: Beta

Petak, 16.11.2007.

21:37

Default images

Predstavnici Kosovske policijske službe saopštili su da su nepoznate osobe oko 21 sat bacile "molotovljeve koktele" na kuću Stojanke Petković. Petkovićeva je izjavila Tanjugu da su tri eksplozivne naprave bačene - jedna na njenu kuću, druga na garažu i treća na automobil. U trenutku napada na porodičnu kuću Petkovića, u njoj su se nalazili muž, ćerka i svekrva Petkovićeve.

Regionalni portparol Kosovske policijske službe Besim Hoti izjavio je Tanjugu da je u napadu nije bilo povređenih, ali da je pričinjena znatna materijalna šteta na garaži i automobilu "audi A4".

Kosovska policijska služba obavila je uviđaj, a istraga je u toku, rekao je Hoti, koji nije mogao da kaže šta je motiv ovog napada.

Poslanik Demokratske stranke Srbije u republičkom parlamentu i predsednik Zajednice srpskih opština i naselja na Kosovu Marko Jakšić najoštrije je osudio incident koji se dogodio u Zvečanu, istakavši da očekuje od pripadnika Kosovske policijske službe da hitno pronađu i uhapse zločinca koji se usudio na ovakav potez.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: