Policajac pod istragom

Policajac Goran Ristić osumnjičen je za pokušaj ubistva dve osobe, rekla je danas Beti portparol Tužilaštva Marija Galjak Nikolić.

Izvor: Beta

Utorak, 13.11.2007.

20:06

Default images

Goran Ristić iz Smedereva je osumnjičen da je pokušao da ubije konobara noćnog kluba "Nina" u Mihajlovcu Bojana Stefanovića i vlasnika tog kluba Ljubišu Vasića. Nikolićeva je navela da je Ristić 11. novembra ove godine iz svog sluzbenog pištolja, ispred kluba "Nina", tri puta pucao u Stefanovića.

Dva metka su promašila Stefanovića, ali ga je treći pogodio u kuk i naneo mu lakše povrede.

Pošto se vlasnik lokala Ljubiša Vasić suprotstavio Ristiću, on je i njega pogodio u stomak, desnu butinu i u predelu glave. Vasić je prenet u bolnicu gde je operisan.

Osumnjičen za nedozvoljeno držanje oružja i opojne droge je i Aleksandar Šotić iz Smedereva, koji je bio u društvu sa osumnjičenim Ristićem te večeri.

Nikolićeva je kazala da je Šotić u toku te večeri držao i pucao kroz prozor automobila iz službenog pištolja osumnjičenog Ristića, kao i da je u toku večeri uživao marihuanu.

Oštećeni Ljubiša Vasić je pokušavajući da mu oduzme pištolj, Ristića udarao po glavi gasnim pištoljem, za koji nije imao dozvolu, pa je i on osumnjičen za nedozvoljeno držanje oružja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: