Zabrana za "mokre majice"

Britanski Komitet za zdravstvo zabranio takmičenje devojaka u mokrim majicama.

Izvor: B92

Utorak, 06.11.2007.

11:10

Default images

Takmičenje popularno u barovima u Velikoj Britaniji zabranjeno je uz obrazloženje da bi golišave mokre devojke mogle da se prehlade, a vlasnici pabova da se nađu na udaru odštetnih tužbi ako se neko oklizne na mokrom podu. Ta tradicionalna takmičenja moći će da se održavaju samo pod uslovom da svaka takmičarka, posetilac i član osoblja potpišu ugovor kojim garantuju da neće nikoga tužiti u slučaju nezgode ili bolesti.

"Znam da će to za mnoge biti razočaravajuće, ali to je smislena odluka. Postoji mnogo rizika zbog količine vode koja se koristi", izjavila je predstavnica za štampu Komiteta za zdravstvo.

Vlasnici pabova i takmičarke smatraju da je odluka suluda. "To je glupo. Mogli su da nam zabrane i da izlazimo na kišu", izjavila je jedna devetnaestogodišnja devojka koja je više puta pobeđivala na takmičenjima "mokrih majica" u pabovima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: