Eksplozija zbog sukoba kriminalaca

U Ulici Jelisavete Načić u Beogradu kasno sinoć eksplodirao automobil u pokretu, vozač Marko Filipović podlegao povredama.

Izvor: B92, FoNet

Sreda, 24.10.2007.

10:32

Default images

Filipović je umro u Urgentnom centru oko 13 sati. Ministar policije kaže da se radi o sukobu kriminalaca, a u saopštenju na sajtu MUP-a navodi se da je sinoć izvršen pokušaj ubistva Filipovića, a eksplozija je izazvala pucanje stakala na obližnjim zgradama i prodajnim objektima u toj ulici, koja se nalazi u blizini Bajlonijeve pijace.

Na kolovozu je eksplozija napravila manju rupu, a oštećeno je i više automobila koji su se našli u neposrednoj blizini. Filipović je zadobio teške telesne povrede opasne po život.

"Ono što bi moglo da vodi ka rešenju jučerašnjeg slučaja je događaj na dočeku Nove 2006. godine u hotelu Metropol u Beogradu kada je došlo do sukoba grupe kojoj pripada povređeni Filipović i crnogorsko-bosanskog klana oko preuzimanja primata ko će obezbeđivati diskoteke i splavove", rekao je ministar policije Dragan Jočić novinarima u Skupštini Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: