Prijava protiv vozača Proeskog

Protiv Georgija Georgijevskog, vozača Tošeta Proeskog, podignuta krivična prijava zbog izazivanja saobraćajne nesreće.

Izvor: FoNet

Četvrtak, 18.10.2007.

12:11

Default images

Prijava prosleđena Županijskom državnom tužilaštvu, Županijsko državno tužilaštvo u Slavonskom Brodu saopštilo je da će kazneni postupak protiv Georgija Georgijevskog, vozača automobila u kome je poginuo makedonski pevač Toše Proeski, prepustiti pravosuđu Makedonije.

Nalaz sudskog veštaka, za kojeg je najavljeno da će danas biti gotov, a koji bi trebalo da rasvetli okolnosti koje su dovele do nesreće, još nije gotov.

Prema policijskom saopštenju, do nesreće je došlo jer Georgij Georgijevski upravljajući automobilom nije držao potreban razmak dok se kretao iza drugog vozila, te je prednjim desnim delom vozila tuareg udario u tegljač kojim je u istom smeru upravljao S.K.

Toše Proeski, koji je spavao na spuštenom suvozačkom sedištu, od zadobijenih povreda preminuo je na licu mesta, njegov vozač teško je povređen, a menadžer Ljiljana Petrović, koja je sedela na zadnjem sedištu, lakše je povređena.

Makedonski pevač juče je sahranjen u rodnom Kruševu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: