"Pisanje presude prioritet suda"

Portparolka Posebnog odeljenja Okružnog suda u Beogradu kaže da je pisanje presude za ubistvo premijera prioritet tog suda.

Izvor: Beta

Sreda, 03.10.2007.

11:33

Default images

Prema rečima Maje Kovačević, za sada nije moguće tačno reći kada će pisano obrazloženje presude biti završeno jer ceo predmet ima oko 18.000 stranica. "Predsedavajuća sudskim većem Nata Mesarović praktično ništa drugo ne radi od dana objavljivanja presude, 23. maja. Ona radi pisano obrazloženje presude i ona je jedini sudija koja nije otišla na godišnji odmor, samo zbog toga", rekla je ona.

Maja Kovačević je rekla da je, povodom intervjua s Miloradom Ulemekom, koji objavljuju pojedini dnevnici, Uprava zatvora sudu poslala iscrpan izveštaj u kom se odgovara na sva pitanja sudskog veća. Iz tog izveštaja se vidi da Ulemeka nije posećivao niko osim onih za koje je predsednik sudskog veća potpisivao dozvole za posetu, a to su članovi porodice, supruga, deca, lekari i njegov branilac, rekla je Maja Kovačević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: