Stanovi za mlade u Novom Sadu

Za potrebe mladih naučnika i umetnika sa Univerziteta u Novom Sadu biće izgrađena zgrada sa 27 stanova.

Izvor: B92

Utorak, 28.08.2007.

13:40

Default images

Kako je saopšteno iz Pokrajinskog sekretarijata za informacije, stanovi će biti prosečne površine od 46,5 metara kvadratnih i gradiće se u Ulici Stojana Stanojevića 16, u Novom naselju. Vrednost građevinskih radova iznosi oko 47 miliona dinara, dok će ukupna vrednost investicije, uključujući i kupovinu i opremanje zemljišta iznositi oko 59 miliona dinara.

Radove u celosti finansira Izvršno veće Vojvodine, preko Pokrajinskog sekretarijata za nauku i tehnološki razvoj i Fondacije za rešavanje stambenih potreba mladih nastavnih i naučnih radnika i umetnika Univerziteta u Novom Sadu.

U saopštenju se dodaje da će radovi na zgradi početi sutra u podne, kada će vojvođanski premijer Bojan Pajtić postaviti kamen temeljac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: