Roling stouns posadili stabla

Četiri člana grupe Roling stouns, u Parku prijateljstva na Ušću u Beogradu, posadili su četiri stabla.

Izvor: B92

Utorak, 17.07.2007.

08:21

Default images

Mik Džeger, Čarli Vots, Ron Vud i Kit Ričards rešili su da iza sebe ostave nešto opipljivo i trajno, pa su malo pre subotnjeg nastupa zasadili četiri drveta. Sadnju niko nije mogao da zabeleži pošto su kamere i fotoaparati bili strogo zabranjeni. Kako se saznaje, grupa se pored drveća fotografisala svojim aparatima.

Na svakom drvetu bio je karton sa imenom jednog od članova grupe, a ostala su imena samo Mika Džegera i Čarlija Votsa. Obezbeđenje koncerta, koje još obezbeđuje prostor, kaže da ne zna šta je bilo s kartonima Ričardsa i Vuda.

Ipak, ta dva stabla se bolje drže od Džegerovog, koje je već počelo da se suši. Mladice na vrućinama nemaju mnogo šanse da dostignu zrelost svojih suseda iz Parka prijateljstva, u kom je zasađeno mnogo stabala, još u vreme vladavine Josipa Broza.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

21 h

Podeli: