Pretučen osumnjičeni

Pretučen je G. A. koji je navodno puštao pse na ljude koji žive u okolini gradilišta na Novom Beogradu.

Izvor: Beta

Sreda, 04.07.2007.

21:41

Default images

Policijska stanica Novi Beograd intezivno radi na slučaju u kojem su dve osobe romske nacionalnosti napale G. A. na gradilištu u krugu firme Sigma beton i nanele mu teške telesne povrede, rečeno je u Birou za saradnju sa medijima MUP-a.

U policiji kažu da je u ulici Tošin bunar 163 u Novom Beogradu u petak uveče napadnut G. A. koji se tamo nalazio, jer je navodno, puštao pse na ljude koji žive u okolini gradilišta. Sa teškim telesnim povredama G. A. je prevežen u Kliničko bolnički centar Zemun.

Nada Đuricković iz Centra za prava nacionalnih manjina izjavila je agenciji Beta da su na decu iz nekoliko romskih porodica raseljenih sa Kosova koji žive u oklini gradilišta iz tog kruga u petak između 19.00 i 20.00 puštani psi.

Ona je rekla da su starija deca uspela da pobegnu, ali da su jednog četvorogodišnjaka psi izujedali i da je dete lečeno operativnim putem na Infektivnoj klinici. Dete je danas pušteno iz bolnice sa brojnim ožiljcima, navodi Nada Đuričković.

Prema njenim rečima, na tom mestu nekada je živelo oko 200 raseljenih romskih porodica.

"Vlasnik placa N. Đ. vrši pritisak na domaćinstva koja su ostala u blizini placa da odu, a oni su tamo jer nemaju drugu mogućnost", istakla je Nada Đuričković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: