Jovanović: Neću obezbeđenje MUP-a

Predsednik LDP-a Čedomir Jovanović izjavio je da neće pristati na policijsku pratnju i obezbeđenje policije.

Izvor: B92

Utorak, 03.07.2007.

14:10

Default images

"Nema razloga za to. Potpuno je besmisleno da mene čuvaju policajci kao državni službenici od države koja me ugrožava", kazao je Jovanović novinarima u republičkom parlamentu, reagujući na takvu ponudu direktora policije Milorada Veljovića.

Dodao je da "nema šanse" da se složi sa tom vrstom pritiska koji proizilazi iz ponude policije da ga obezbeđuje, a da pri tom policija nije spremna da kaže ko ga to ugrožava.

Beogradska štampa danas je objavila da su, po nalogu Veljovića, pripadnici MUP-a zatražili krajem prošle nedelje sastanak sa Jovanovićem, kako bi mu dodelili pratnju i obezbeđenje jer mu je, prema njihovoj proceni, ugrožena bezbednost.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: