U ponedeljak o prodaji RTB-a Bor

Mlađan Dinkić izjavio da će kiparski Ist point i londonski fond ORN, biti pozvani 25. juna na pregovore o prodaji RTB-a Bor.

Izvor: B92

Utorak, 19.06.2007.

15:41

Default images

Komisija za restrukturiranje RTB-a Bor će u četvrtak doneti i formalnu odluku o nastavku pregovora sa drugoplasiranim ponuđačem na tenderu. Odluka o nastavku tendera doneta je na osnovu stručnog mišljenja koje je privatizacioni savetnik dao Agenciji za privatizaciju, a ključna stvar u pregovorima biće program ekološke zaštite u Boru.

"Moraju da se završe formalne aktivnosti, tako da će 25. juna drugoplasirani biti pozvan na pregovore. Ključ će biti socijalni program i program zaštite životne sredine, kojim će se smanjiti emisije štetnih gasova", rekao je ministar ekonomije i regionalnog razvoja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

13 h

Podeli: