Preševo: Plan za bezbednost

Savet za bezbednost opštine Preševo predstavio je danas Strateški plan za bezbednost.

Izvor: B92

Utorak, 19.06.2007.

18:28

Default images

Koordinator programa DFID-a za bezbednost, sigurnost i pristup pravdi na Balkanu Toni Kros izjavio je za agenciju Beta: "Ambasada Velike Britanije u Beogradu podržava rad Saveta za bezbednost koji je koristan za sve građane Preševa i nastaviće da mu pruža ne samo tehničku, već i finansijsku podršku u narednih 12 meseci".

Prema njegovim rečima, u planu se, kao prioriteti, posebno obrađuju prevencija kriminaliteta, bezbednost, borba protiv nasilja u porodici i smanjenje opasnosti koje izazivaju narkotici.

Za svaki od tih prioriteta formirana je radna grupa i urađeni su posebni akcioni planovi, dok će u narednim mesecima biti štampani rezultati, rekao je Kros.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: