Aleksandar Tijanić tuži

Generalni direktor RTS-a Aleksandar Tijanić tužio je novinara "Vremena" Miloša Vasića i poslanika Vladana Batića.

Izvor: B92

Ponedeljak, 18.06.2007.

17:19

Default images

Tužbe su podnete zbog tvrdnje da je dan pre nego što je Bojana Bajrušević, osumnjičena za šverc cigareta, napustila Srbiju, Tijanić sa njom večerao u Klubu književnika. Tijanić navodi da je te večeri u Klubu književnika bio sa svojom suprugom, u društvu advokata Zdenka Tomanovića i njegove supruge i da to može da potvrdi stotinu svedoka, kao i osoblje Kluba književnika.

Miloš Vasić kaže da ima drugačije informacije, kao i da ne vidi zašto je ta tvrdnja toliko uznemirila Tijanića:

"U tome što sam napisao, oslonio sam se na neke izjave očevidaca. Sad, ako su mene prevarili, meni je jako žao. Ako nisu, videćemo. Meni se ta tužba Saše Tijanića javlja kao malo nejasna. Prvo, mi se znamo vrlo dobro. Pretpostavljam da se to dade razrešiti pismom ispravke u novinama, on je takvo pismo uputio i mi ćemo ga objaviti. Lično ne vidim u čemu je problem, ne vidim zašto bi bila sramota sedeti sa Bojanom Bajrušević u kafani. Koliko shvatam, ona je jedna fina žena, finog imovinskog stanja. Saša ima to, hoće ponekad da bude nervozan, tako da mu ne zameram. Kada dođe na sud, preživeću njega, kao što sam preživeo razne druge".

Tijanić je uputio i pismo nedeljniku "Vreme" u kojem, između ostalog, navodi da će od Vasića tražiti novčanu odštetu zbog pisanja o događaju "koji se nikada nije dogodio".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

21 h

Podeli: