Devet mladića uhapšeno zbog ubistva

U Somboru uhapšeno devet mladića, osumnjičenih za ubistvo Dalibora Borote iz Crvenke, saopštila policija.

Izvor: Beta

Utorak, 12.06.2007.

17:16

Default images

Uhapšeni su Rodoljub M. (22), Plamen S. (21), Čedomir Ć. (21), Dejan K. (20), Aleksandar P. (20), Vladimir S. (20), Mladen V. (19), Slobodan T. (20), svi iz Sombora, i maloletni I.K. iz Bačkog Brega. Dalibor Borota (37) iz Crvenke ubijen je u noći između subote i nedelje u tuči posle koncerta pank-rok grupe iz Novog Sada "Ritam nereda".

U tuči, u kojoj je Borota ubijen, učestvovala je grupa mladića iz Sombora. Očevici kažu da je ta grupa nerede pravila i pre početka koncerta, kao i da su se sa Borotom sukobili još tokom koncerta. Tuča je izbila posle koncerta, nedaleko od izletišta Potok gde je održan koncert.

Prema pisanju nekih beogradskih novina, uhapšeni su pripadnici ekstremno-desničarskog skinhed pokreta.

Kako je saopštila Policijska uprava Sombor, istom krivičnom prijavom obuhvaćene su još četiri osobe zbog sumnje da su izvršili krivično delo izazivanja nacionalne, rasne i verske mržnje: Milan V. (20), Stanimir V. (20), Mihajlo B. (20) i maloletnog K.J.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: