Ilić: Jocić nije umešan

Ministar infrastrukture Velimir Ilić kaže da direktor preduzeća Putevi Srbije Branko Jocić nije umešan u aferu "drumska mafija".

Izvor: B92

Subota, 02.06.2007.

17:36

Default images

On kaže da Jocić nije umešan u pronevere na putnim naplatnim rampama. Povodom objavljivanja transkripata razgovora pojedinih članova te kriminalne grupe, ali i ljudi koji nisu na optužnici, Ilić je za Večernje novosti kazao da je znao da se sprema akcija hapšenja u "Putevima Srbije" i da ga je policija obavestila da Jocić nije umešan.

"Rekao sam Jociću da će biti problema, da će biti hapšenja, da radi svoj posao normalno jer preduzeće mora da funkcioniše", kazao je Ilić.

Ilić je naglasio da je direktoru "Puteva Srbije" naložio da se ne meša u posao policije i da je zahtevao da rukodstvo firme najnormalnije obavlja tekuće poslove kako se ne bi širila panika među izvođačima i kako niko spolja ne bi primetio da se bilo šta događa u preduzeću.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: