Pronađen pretučeni taksista u Nišu

Pretučenog taksistu niškog taksi Udruženja "Fortuna" u jarku su pronašli meštani sela u blizini Niša.

Izvor: B92

Nedelja, 27.05.2007.

20:25

Default images

Taksista koji je pretučen noćas, trenutno je na neurohirurgiji niškog Kliničkog centra, a kako su agenciji Beta rekli u toj klinici, tokom večeri će saopštiti njegovo zdravstveno stanje.

U taksi udruženju "Fortuna" Beti je rečeno da je pretučeni Nenad Ranđelović, koji je noćas vozio od Niša do sela Draževac, van zivotne opasnosti, da je zadobio povrede glave i da nema preloma.

U tom udruženju navode da se dispečer čuo sa Ranđelovićem nešto pre ponoći, a da su ga danas oko 13.00 sa povredama glave pronašli u jarku meštani sela kod Niša.

Automobil pretučenog taksiste je ukraden, a u udruženju najavljuju protest taksista u Nišu i mogući protest u celoj Srbiji nakon sastanka svih taksi udruženja koji se trenutno održava u Beogradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: