Košarkaš ubijen greškom

Beogradska policija uhapsila je ubicu i naručioca ubistva bivšeg splitskog košarkaša Jovana Manovića.

Izvor: B92

Ponedeljak, 21.05.2007.

15:06

Default images

Kako je utvrđeno, Manović je nevina žrtva sukoba dva organizovana kriminalna klana. Njega je greškom ubio Milanko Ivanović iz Čajetine, a ubistvo je naručio Bojan Baćković iz Užica, izjavio je direktor policije Milorad Veljović, ali nije želeo da otkrije ko je bio prava meta napada.

On je rekao da je bilo planirano i da se likvidira Ivanović, kako bi se onemogućila dalja istraga: "Policija će ovih dana nastaviti sa hapšenjem lica koja imaju veze sa naručiocima ubistva – pretpostavlja se da nije samo jedan naručilac. Backović i Ivanović su organizovali i atentat na Mirka Nikolića Bosanca sa Zlatibora, koji je bio svedok na suđenju za barsku grupu."

Ivanović i Baćković su uhapšeni na Zlatiboru i policija traga za ostalim naručiocima ubistva. Manović je ubijen u beogradskom kafiću "Zodijak".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: