Našla 10 dolara, pa osvojila milion

Jedna samohrana majka iz Ohaja najpre našla 10 dolara, potom za taj novac kupila srećku koja joj je donela milion dolara.

Izvor: FoNet

Ponedeljak, 21.05.2007.

09:14

Default images

Kristina Šnajder, koja radi na benzinskoj pumpi gde se prodaju i srećke, pokušala je da ubedi jednu mušteriju da kupi poslednji loz, ali je ona to odbila. "Uvek se šalim s mušterijama da poslednja srećka dobija. To sam uradila i tada, ali mi je čovek koji je kupio tri loza rekao da više nema novca", kaže ona.

"Pošto sam dolazeći na posao našla na ulici 10 dolara, odlučila sam da ja uzmem poslednju srećku", rekla je Kristina Šnajder, kojoj je pozlilo kada je shvatila da je osvojila milion dolara, pa je intervenisala hitna pomoć.

Kristina Šnajder ima 32 godine, poseduje devet preopterećenih kreditnih kartica i u dugu je 8.500 dolara za školarinu. Odlučila je da nagradu od milion dolara prima u 20 godišnjih rata od 50.000 dolara. "Da sam uzela celu svotu, za pet godina bih ponovno bila bez novca", kaže ona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

22 h

Podeli: