Najveći radijator na svetu u Čačku

Kompanija "Cini" instalirala je na centralnom gradskom trgu u Čačku radijator visok i širok šest metara.

Izvor: Beta

Ponedeljak, 23.04.2007.

20:14

Default images

Time je konkurisala za Ginisov rekord "Najveći radijator na svetu". Vlasnik i direktor kompanije Slobodan Spasović rekao je da u njega može da "stane" oko 50 radijatora normalne veličine i da bi mogao da zagreje prostor od oko 1.500 kvadrata. Radijator je instaliran i pušten u rad u okviru proslave 30 godina postojanja "Cinija".

Spasović je rekao da je "Cini" do sada proizveo ukupno 150 različitih proizvoda i da neke od njih, među kojima su najtraženiji električni grejači "Mek", izvozi u osam zemalja.

On je najavio četiri nova "Cinijeva" proizvoda, radijator od čelika, novi tip bojlera u kome se neće stvarati kamenac, mini kućne protiv-požarne aparate za kuhinje i elektronske blokirače brava kao zaštitu od obijanja.

U "Ciniju" je trenutno zaposleno 90 radnika od kojih su 22 sa visokom stručnom spremom.

U okviru proslave, "Cini" je danas organizovao i svečanu akademiju, kao i izložbu oko 40 najpoznatijih "Cinijevih" proizvoda, među kojima su električni grejači, aluminijumski radijatori, mini šport na drva "spasoje", džepni rešo, različite vrste grejalica i pećnica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: