Podmladak SDU u Internacionali

Socijaldemokratska omladina u irskom gradu Korku primljena u punopravno članstvo Omladinske socijalističke internacionale.

Izvor: B92

Nedelja, 04.02.2007.

14:29

Default images

"Odluka Svetskog saveta IUSY-ja je nesporna nagrada dosadašnjoj borbi SDO-a za slobodno, demokratsko, tolerantno i solidarno društvo kako u Srbiji, tako i van njenih granica", rekao je za B92 Goran Bogunović, generalni sekretar Socijaldemokratske omladine.

On je kazao da za omladinu Socijaldemokratske unije ovo priznanje predstavlja podstrek u borbi da ideje i vrednosti Omladinske internacionale postanu dominantne u životima mladih Srbije.

IUSY je najveća svetska omladinska politička organizacija, koja okuplja više od 150 omladinskih organizacija socijaldemokratskih i socijalističkih partija iz stotinu zemalja širom sveta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

23 h

Podeli: