G17: Smanjenje poreza na plate

Član Predsedništva G17 plus Vladimir Ilić rekao je da je smanjenje poreza na plate u skladu sa ekonomskim principima te stranke.

Izvor: Beta

Subota, 30.12.2006.

17:25

Default images

Ilić je podsetio da 1. januara 2007. godine stupa na snagu Zakon o izmenama i dopunama Zakona o porezu na dohodak gradjana kojim se smanjuje porez na plate sa 73,1 na 62,7 procenata.

Kako je saopšteno iz G17 plus, primena tog Zakona biće podsticajna za brži razvoj srpske ekonomije i omogućiće smanjenje nezaposlenosti, jer će firmama ostajati više novca, a samim tim biće stvoreni uslovi da se zaposle novi ljudi.

Dinkić najavio ulaganja u Staru planinu

Lider G17 Plus Mlađan Dinkić pustio je u rad ski lift i četvorosednu žičaru na vrhu Babin zub na Staroj planini.

On je ozjavio da će u narednih pet godina u razvoj turizma na Staroj planini biti uloženo između 600 i 700 miliona evra, kao i da će 10 hiljada ljudi dobiti posao izgradnjom tog zimskog turističkog i sportskog centra.

"Ovde će biti izgrađeni najmoderniji hoteli i restorani, a skijaški kapaciteti biće tri puta veći nego na Kopaoniku", rekao je Dinkić, koji je danas posetio i Knjaževac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: