Hapšenja navijača

Sedam navijača je privedeno, a protiv jednog je podneta krivična prijava zbog nasilja na košarkaškoj utakmici Zvezda-PAOK.

Izvor: B92

Sreda, 06.12.2006.

10:44

Default images

Ministarstvo unutrašnjih poslova kamerama je snimalo događaj i, prema rečima načelnika Nikole Popovca, snimci pomažu u otkrivanju navijača koji su učestvovali u neredima.

"Privedeno je sedam osoba, protiv kojih će biti podnete odgovarajuće prijave. Dalji rad je u toku. Za sada smo identifikovali još osam osoba, biće ih još.Za nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi za pojedinca koji izvrši to delo zaprećena je kazna zatvora od tri meseca do jedne godine, ako se to delo izvrši u grupi kazna zatvora je od šest meseci do tri godine, a za kolovođe od jedne do pet godina", kaže Popovac.

Jedan navijač Partizana je zbog incidenta u hali Pionir kažnjen na sedam dana zatvora. Dvojicu navijača Crvene zvezde, koji su uneli baklje u halu, sudija za prekršaje kaznio je sa 16.000, odnosno 10.000 dinara.

Kako je rečeno u MUP-u, protiv organizatora utakmice, Košarkaškog kluba Crvena zvezda, biće podneta prijava zbog propusta u organizaciji susreta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: