Šest godina za zlostavljanje

Okružni sud u Novom Sadu na šest godina zatvora osudio Roberta Š. zbog obljube i bludnih radnji nad svojim posinkom.

Izvor: B92

Ponedeljak, 20.11.2006.

17:15

Default images

Kako je saopštio sud, okrivljeni 36-godišnjak iz Vrbasa je, od 1997. do decembra 2005, u Vrbasu izvršio nedozvoljene polne radnje i pokušao da izvrši obljubu nad maloletnim S. M., koji sada ima 14 godina, a tada je imao pet godina. S.M. je sin vanbračne supruge Roberta Š., sa kojom ima i maloletnu kćerku.

Dodaje se da je Robert Š. nad S.M. u više navrata izvršio nedozvoljene polne radnje, u vreme kada je oštećeni imao oko pet godina.

Sud je saopštio da je Robert Š. "u više navrata insistirao da spava u istom krevetu sa oštećenim, a jednom prilikom naterao ga je da sa njim ima seksualni odnos, prethodno ga ubedivši da je to normalno".

"Oštećeni S. M. je za sve vreme ovih dešavanja osećao strah od očuha, jer se bojao da će ga silovati ili mu nešto drugo uraditi, a okrivljeni je pri tom znao da je maloletni S. M. dete koje pohađa osnovnu školu za decu blago ometenu u razvoju", navodi se u saopštenju.

Sudsko veće danas je odlučilo da Robertu Š. produži pritovor, u kojem je od 8. juna 2006.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: