Prvo mesto za "F. K. Tehničare"

Serijal "F. K. Tehničari" dobio je priznanje na Trećoj medjunarodnoj konferenciji za televiziju, sport I marketing u Sloveniji.

Izvor: B92

Ponedeljak, 20.11.2006.

17:21

Default images

Tehnicari, koji se prikazuju na TV B92, osvojili su nagradu “Sporto” i prvo mesto u konkurenciji TV programa koji se bave sportom. F.K. Tehničari u produkciji kuće Adrenalin pobedila je u oštroj konkurenciji, koja uključuje i nekoliko projekata nacionalnih olimpijskih komiteta i preko 200 TV emisija iz celog sveta.

Rialiti-šou "F.K. Tehničari"  priča je o odvažnim mladim ljudima koji pokušavaju da ostvare svoj životni san, da zaigraju fudbal na pravom stadionu protiv pravog profesionalnog fudbalskog kluba.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

23 h

Podeli: