Tužilac završio posetu Italiji

Specijalni tužilac za organizovani kriminal Slobodan Radovanović vratio se iz sedmodnevne posete Italiji.

Izvor: B92

Ponedeljak, 20.11.2006.

17:15

Default images

U Italiji je sa svojim italijanskim kolegom razmenio do sada prikupljene dokaze u istrazi o švercu cigareta. Inače, istraga o švercu cigareta pokrenuta je nakon što je u emisiji Insajder objavljen policijski izveštaj o tajnoj akciji Mreža, do tada čuvan u tajnosti.

Portparol specijalnog tužilaštva Tomo Zorić potvrdio je za B92 da je i istraga specijalnog tužioca usmerena ka švercu cigareta koji se sprovodio kroz Srbiju i Italiju u ranijem periodu, odnosno da je usmerena ka onome što su objavljivali i mediji.

"Ja, naravno, ne mogu da pričam o samoj sadržini tog sastanka jer je predmet u fazi istrage i vodi se kao službena tajna, ali mogu da kažem da je tužilac Radovanović po povratku iz Italije rekao da je izuzetno zadovoljan ovom posetom i da ova međunarodna saradnja, koja je uspostavljena, biće nastavljena i ubuduće s tužilaštvima i policijama drugih evropskih zemalja. Koliko sam upoznat, reč je o prošlim vremenima", kaže Zorić.

Specijalni tužilac za organizovani kriminal Slobodan Radovanović, vratio se iz sedmodnevne posete Italiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: