U Prištini demontirane antene MTS-a

Regulatorna uprava Kosova za telekomunikacije demontirala je danas četiri antene preduzeća Telekom Srbija.

Izvor: Beta

Utorak, 07.11.2006.

18:04

Default images

Uz podršku pripadnika Kosovske policijske službe i uz saglasnost šefa UNMIK-a, predstavnici Regulatorne uprave su započeli uklanjanje uređaja mobilne telefonije proglašenim na Kosovu za "ilegalne".

Šef UNMIK-a Joakim Riker dozvolio je da se uklone antene svih operatera mobilne telefonije iz Srbije koje emituju na Kosovu, osim Telenora (063), i to samo u enklavama u kojima zive Srbi.

Predsednik Regulatorne uprave Anton Beriša izjavio je prištinskim novinarima da operater čije se antene uklanjaju može da bude ponovo uključen samo ako prođe zakonom predviđenu proceduru, odnosno ako na međunarodnom konkursu dobije licencu za drugog operatera mobilne telefonije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: