Dilojt kandidat za revizora budžeta

Revizorska kuća Dilojt iz Beograda jedini kandidat je za eksternog revizora završnih računa budžeta Srbije.

Izvor: Beta

Petak, 29.09.2006.

13:28

Default images

Komisija za javnu nabavku eksternog revizora postigla je saglasnost sa Diloitom da se ta usluga obavi po ceni do 30 miliona dinara. U izveštaju Komisije je navedeno da je Diloit izabran kao jedini ponuđač u postupku javne nabavke sa pogađanjem, a prvobitno ponuđena cena je bila 33.680.000 dinara.

Prvi tender je objavljen u maju, a ponude su dostavila dva ponuđača, Diloit i Prajs voters haus kupers iz Beograda. Obavezujuću ponudu dostavio je samo Diloit, ali je ona, zbog cene od 400.000 evra, prema oceni Komisije bila neprihvatljiva.

Eksternog revizora budžeta, kao i revizora organizacija obaveznog socijalnog osiguranja za 2002, 2003. i 2004. godinu, na predlog Odbora za finansije, treba da izabere Skupština Srbije.

Predsednik Odbora za finansije Rade Obradović je najavio će se iduće nedelje na dnevnom redu tog odbora biti i izbor članova Saveta Državne revizorske institucije.

Do sada su samo stranke G17 plus i Socijalistička partija Srbije dostavile predlog kandidata za Savet, iako je krajem maja istekao zakonski rok za formiranje Državne revizorske isntitucije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: