Polt i Vukčević o slučaju Bitići

Tužilac za ratne zločine Vladimir Vukčević razgovarao je s ambasadorom SAD Majklom Poltom o istrazi ubistva braće Bitići.

Izvor: Beta

Petak, 01.09.2006.

20:16

Default images

Kasko je saopštila ambasada SAD u Beogradu, Vukčević "je uverio ambasadora SAD u Beogradu Majkla K. Polta u nameru da se slučaj Bitići okonča i nastavi istraga bez obzira gde će se ona završiti". U saopštenju se navodi da su Polt i Vukčević "imali konstruktivnu diskusiju o slučaju ubistva Ilija, Mehmeta i Agrona Bitićija, američkih gradjana koji su pogubljeni u Petrovom Selu, 1999. godine".

"Tužilac Vukčević uverio je ambasadora Polta u nameru da se slučaj okonča, nastavi istraga bez obzira gde će se završiti i procesuiraju svi osumnjičeni za ova ubistva", navodi se u tekstu.

Vlada SAD pozdravlja dosadašnje akcije tužioca za ratne zločine, uključujući podizanje optužnice protiv Sretena Popovića i Miloša Stojanovića, bivših pripadnika Posebnih jedinica policije koji su osumnjičeni za ubistvo braće Bitići, dodaje se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: