Telenor ne daje otkaze

Norveški Telenor neće iz Mobtela preuzeti bliske saradnike Bogoljuba Karića.

Izvor: B92

Utorak, 22.08.2006.

18:23

Default images

Oni neće dobiti otkaz već ponudu da sporazumno napuste kompaniju, saopštio je Telenor. "Nije otpušten nijedan zaposleni, već smo samo pokušali da pronađemo razumno rešenje za sve koji ostaju u Mobtelu, koji je u likvidaciji", ističe se u saopštenju povodom informacija da će oko 50 zaposlenih u toj kompaniji dobiti otkaze.

Kako je potvrđeno iz kompanije, od ukupno 1.020 sadašnjih radnika, norveški Telenor će u Mobi 63 preuzeti 960 zaposlenih. "Nove ugovore o radu za norveški Telenor neće potpisati bliski Karićevi saradnici i nekoliko radnika koji su loše radili", preciziraju u Mobtelu.

Maksimalna cena akcija kompanije Novosti prvog dana trgovanja, 29. septembra, može da bude oko 3.500 evra, što će verovatno biti i najniža prodajna cena koju će tražiti mali akcionari. Beogradska berza je juče uključila akcije Novosti na slobodno tržište, a sutra će mali akcionari te kompanije, kako saznaje Beta, pokušati da se dogovore o minimalnoj prodajnoj ceni svojih akcija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: