Skupština G17 plus

Mlađan Dinkić jedini kandidat za predsednika stranke na skupštini stranke 9 . septembra.

Izvor: B92

Utorak, 08.08.2006.

07:38

Default images

U fotelju potpredsednika najverovatnije će sesti Ivana Dulić-Marković, Tomica Milosavljević, Verica Kalanović i Čedomir Antić, a Miloljub Albijanić i Vladimir Ilić ulaze u Predsedništvo stranke.

Lider G17 plus Mlađan Dinkić i zvanično će sesti u predsedničku fotelju na skupštini stranke 9. septembra. Večernje novosti saznaju da će u stranku ući Vladimir Ilić, direktor Poreske uprave Srbije, kog je Dinkić zvao i da se preseli kod njega u Ministarstvo finansija, a verovatno će mu ponuditi mesto zamenika. Sem stručne pomoći, Dinkić će od njega zahtevati i da se više uključi u politiku.

Još se ne zna ko će biti predsednik Izvršnog odbora. Nije isključeno da na toj funkciji ostane Verica Kalanović, koju očekuje i stolica potpredsednika. Izvesnije je da na čelo IO dođe neko drugi jer šefovanje tim partijskim telom podrazumeva naporan rad na terenu i svakodnevni obilazak opštinskih odbora.

Promenom Statuta G17 plus znatno se povećao broj članova partijskih organa, pa će umesto dva, ubuduće ta stranka imati četiri potpredsednika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: