Raketa pala na publiku

Jedna devojčica zadobila teške opekotine vrata i nogu, nekoliko osoba lakše povređeno, u padu rakete za vatromet na publiku.

Izvor: FoNet

Petak, 14.07.2006.

11:33

Default images

Kako pišu Vijesti, incident se dogodio oko 22.00 tokom desetominutnog vatrometa priređenog na bedemu Starog grada u Kotoru povodom otvaranja hotela Kataro i diskoteke Maksimus. Dežurni istražni sudija Špiro Pavićević izjavio je da je povređena devojčica zadobila opekotine visokog stepena, ali je van životne opasnosti. Ona je iz risanske bolnice oko ponoći upućena u Klinički centar u Podgorici.

"Jedna od raketa nije eksplodirala u vazduhu, već je pala na zemlju i tu se aktivirala. Jedan deo projektila pogodio je devojčicu u vrat, a pao je pored njenih nogu", saopštio je Pavićević. Vatromet je ispaljivao pirotehničar podgoričke firme Vatromet Vuković, koju je angažovala kotorska firma Trekom, a Pavićević je rekao da je Trekom imao dozvolu za ispaljivanje vatrometa i da preduzeće Vatromet Vuković ima licencu.

Vijesti saznaju da je četvoročlana ekipa firme Vatromet Vuković privođena u policiju na informativni razgovor.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

17 h

Podeli: