Kokain i seks sa 80 godina

Osamdesetogodišnji Feliks Koko iz Pitsburga priznao krivicu zbog posedovanja i prodavanja kokaina.

Izvor: FoNet

Petak, 14.07.2006.

10:55

Default images

Policija je saopštila da je Koko rasturao drogu gotovo godinu dana i da je uhvaćen u novembru, a da su u njegovom stanu nađeni izvesna količina kokaina, vaga za merenje i materijal za pakovanje. "Poštovani sude, samo sam pokušavao da preživim i da plaćam račune", rekao je Koko.

Kokoova pravna zastupnica Marta Bejlor je pred sudom rekla da je Koko posle smrti supruge, pre tri godine, želeo da ostane seksualno aktivan, a jedina mogućnost za to je bio odlazak prostitutkama. "Shvatio je da je jeftinije plaćati seks kokainom nego novcem", rekla je Marta Bejlor.

Tužilac je Kokou ponudio nagodbu koja podrazumeva polugodišnju kaznu zatvora. U slučaju suđenja, Koko bi mogao da dobije do pet godina zatvora.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: