"Racionalniji tonovi iz Srbije"

Milo Đukanović rekao da Srbija u postreferendumskom periodu menja odnos prema novoj političkoj realnosti u Crnoj Gori.

Izvor: B92

Utorak, 04.07.2006.

13:36

Default images

"Sa državno-političke scene Srbije počeli su da stižu racionalniji tonovi, pre svega od strane predsednika Borisa Tadića", kazao je crnogorski premijer. On je rekao da se iskreno nada da će takav virus sve više ovladavati političkom scenom Srbije i da će se i oni koji su imali najkrupnije rezerve prema crnogorskoj nezavisnosti posvetiti izgradnji najboljih mogućih odnosa.

"Srbija je ključni faktor stabilnosti regiona i zbog toga, kao njeni susedi, moramo biti vrlo zainteresovani da se u Srbiji konsoliduju demokratski procesi i da Srbija snažno krene ka našem zajedničkom evropskom odredištu", kazao je on i dodao da će nezavisnost Crne Gore "pomoći" Srbiji da završi fazu u kojoj je više bila posvećena pitanjima drugih u regionu nego svojim pitanjima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: