Pet mobilnih operatera za Mobi 63

Na tender za prodaju najmanje 70 odsto udela u srpsko-austrijskom preduzeću Mobi 63 prijavilo se pet evropskih operatera.

Izvor: B92

Subota, 13.05.2006.

09:41

Default images

Oni se takmiče i za dobijanje 10-godišnje licence za mobilnu telekomunikacionu mrežu. Kako pišu "Večernje novosti", do sada su se prijavili britanski "Vodafon", "Mobilkom Austrija", španska "Telefonika", grčka "Kosmo" i norveški "Telenor".

Rok koji su Agencija za privatizaciju i Republička agencija za telekomunikacije ostavili zainteresovanima za prijavljivanje za javno nadmetanje ističe u ponedeljak u 16 sati.

Svi oni morali su da 'preskoče' uslov koji je Vlada Srbije odredila kao minimum - da imaju više od tri miliona mobilnih telefonskih pretplatnika, ostvareni profit u poslednjoj revidiranoj fiskalnoj godini veći od 500 miliona evra i da mogu da pruže dokaze o vlasništvu i strukturi upravljanja, piše dnevnik.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: