Mišković kupuje vile u Londonu

Sandej tajms piše da je srpski tajkun Miroslav Mišković kupio svome sinu-studentu vilu u Londonu za 36 miliona evra.

Izvor: B92, FoNet

Nedelja, 30.04.2006.

12:42

Default images

Londonski list Sandej tajms navodi da je to trenutno najskuplje plaćena nekretnina u Velikoj Britaniji i da su je pre Miškovića razgledali i bogataši kao što su Ričard Branson, Elton Džon i Mik Džeger.

List piše da se Mišković nada da će kupovinom te vile pomoći svom 26-godišnjem sinu da se uozbilji i svoj mondenski život na relaciji Beograd-Crna Gora-London zameni poslom u novom lancu supermarketa svog oca u istočnoj Evropi.

List piše da je Mišković prošle godine kupio još dve kuće u Londonu za 21 milion i 16 miliona evra, od kojih ovu jeftiniju za kćerku koja se nedavno udala u porodicu Karić, drugu najbogatiju srpsku oligarhiju."Uprkos ovako velikim cenama, Mišković ne provodi mnogo vremena sa sinom u Londonu i njegovi prijatelji kažu da čak nikada nije video kuće koje je kupio, već je njihovu nabavku prepustio svom finansijskom savetniku", tvrdi Sandej tajms.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: